Звітуємо про 2023 рік

30Гру

Звітуємо про підтримку ЗСУ за 2023 рік

У цьому році ми всі робили неймовірні речі. Вмотивовано донатили, гуртувалися та підтримували один одного, допомагали тим, хто цього найбільше потребує та заслуговує, захищаючи країну та наш спокій. 
Та у цей передноворічний час ми бажаємо вам відновити власне джерело сили для подальшого руху вперед, адже кожен крок потребує зусиль та натхнення. 
Жити, а тим більше розвивати бізнес в наш непростий час - це велике випробування, з яким ми разом зможемо впоратися.
Наші плани на 2024 рік: невтомно продовжувати працювати, розвивати бізнес згідно з чинним законодавством, підтримувати Захисників задля світлого українського майбутнього, про яке ми мріємо. 

Нижче – підсумок деяких досягнень у підтримці Сил Оборони України за 2023 рік, якими наша команда пишається. Сподіваємося, вас вони надихнуть так само як і нас.

З точки зору раціональності та бізнес-розрахунків - ці витрати значно перевищують наші можливості. Проте їх ми приймаємо через призму патріотизму й небайдужості. 
Це наша інвестиція в сильну, мирну й демократичну Україну. В саме таке майбутнє нашої країни ми віримо і будемо робити все можливе, щоб цей час неодмінно настав. Та віримо, що цей непростий шлях ми гідно пройдемо разом з вами!

 

Коментарі