05Кві

Маємо для вас новинку - сідла ONRIDE!

Надходження сідел від українського бренда

Читати
26Жов

А ВИ ВЖЕ РОЗІБРАЛИСЯ, ЩО ТАКЕ OUT MOLD ТА IN MOLD? ЯКЩО НІ, ЦЯ СТАТТЯ САМЕ ДЛЯ ВАС!

Припустимо, що ви шукаєте велосипедний шолом. Цікавлячись темою, ви заходите в інтернет-магазин і бачите в описі примітку, що він виготовлений за технологією in mold або out mold. Назви можуть трохи відрізнятись і деякі компанії навіть мають авторське право на певні словосполучення, але суть від цього не змінюється. Що ці назви означають? Давайте ж розберемось.

Читати
26Жов

ІСТОРІЯ ВИНАЙДЕННЯ ВЕЛОСИПЕДНИХ ДЗВІНКІВ.

Звичайна історія: їдеш собі велодоріжкою, а попереду повільно йде молода мати з немовлям. Прямо по велодоріжці. Нікуди не поспішає. Знаків не бачить. Правила дорожнього руху не читала. І взагалі, що ви тут роз'їздилися, я тут з дитиною ващє-та!

Читати
26Жов

ДЕТАЛЬНИЙ ОГЛЯД ЛІНІЙКИ ВЕЛОСИПЕДНИХ СУМОК ONRIDE.

В цьому огляді ви дізнаєтесь про сумки OnRide. До сезону 2017-2018 ми підготували три трикутні моделі, одну для смартфона та чотири (насправді, сім — про це нижче) підсідельних сумки різного об'єму та варіантів кріплення.

Читати
23Лис

СВІТЛО ONRIDE!

Йде друга година стоянки у заторі. Фоном грає радіо, але його ніхто не слухає. Вже не хочеться навіть реагувати на все, що відбувається на дорозі. А що відбувається? Нічого. Стоїмо. Аж раптом зліва розмита пляма червоного світла б'є хуком у скроню! Світло випалює очі. Трясця цим велосипедистам! Їх то не бачиш на дорозі, то вони світяться так, що з тими ліхтарями у Борисполі можна літаки саджати.

Читати
01Гру

В сімействі насосів ONRIDE поповнення!

  Зустрічайте великий вибір насосів, що відповідають широкому спектру вимог велосипедистів. Насоси: високого тиску |  компактні |  підлогові Veloportal - Офіційний дистриб'ютор TM ONRIDE

Читати
11Гру

Результати першого розіграшу від TM ONRIDE

Результати першого розіграшу від TM ONRIDE

Читати
28Гру

З Новим 2018 роком та Різдвом!

 Друзі! Від усього серця вітаємо вас з Новим Роком та Різдвом! Нехай ці святкові дні будуть  наповнені світлом, радістю, веселощами, душевним теплом та надією. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею та великими досягненнями

Читати
12Бер

Фляги ONRIDE вже в наявності!

Бренд OnRide додав до свого сімейства нові велосипедні фляги. Сучасний дизайн та якість стануть до вподоби кожному райдеру.

Читати
27Бер

Надходження окулярів ONRIDE

Надходження окулярів OnRide

Читати
09Кві

Відбулося надходження шоломів ONRIDE 2018.

Відбулося надходження шоломів ONRIDE 2018.

Читати
13Кві

СПОРТИВНІ ОКУЛЯРИ ONRIDE

СПОРТИВНІ ОКУЛЯРИ ONRIDE

Читати